Kuvagalleria: Pongi Cup VI – 26.11.2022

Hyisevää marraskuista iltamaa vuosimallia 2022 vietettiin jälleen Mascot Barin Helsingin mahtavan vieraanvaraisissa puitteissa. Vaikka ulkosalla keli kyseisenä ajankohtana oli mitä oli, sisätiloissa meno oli kiihkeää ja jengi tuntui todellakin viihtyvän. Tässä muutama Tuulin (@ttuulioksa) ottama foto turnauksen varrelta, nauttikaa!

Jälleen oli aika kisata PongiCupin himoitusta pokaalista! Ja vieraskirjaan nokkelien runojen raapustaminen sisältyi luonnollisesti turnausmaksuun.

Järjestyksessään kuudes PongiCup – kenties aika uusien mestarien?

Ja ei muuta kuin palloa ilmaan! Tasapaino yleensä syntyy, kun molemmilla käsillä on jokin relevantti ja luonnollinen tehtävä.

Tällä kertaa mentiin viiden lohkon, 23 joukkueen ja 46 janoisen sankarin voimin. Yhden pysähdyksen taktiikalla, luonnollisesti.

Todistimme, miten pojasta polvi paranee…

…vakuutuimme maailmaa Beer Pongin perässä kolunneiden Starframen jätkien vahvasta tekemisestä…

…kuin myös Taivaan isukkiin otettiin tiukassa paikassa yhteyttä. Henkimaailman juttuja, kenties?

Gagin Leevi todisti myös, miten jalkapäivän voi sisällyttää Beer Pongiin. Light weight, babyyy!

Tatsmanit kunnioittivat lattiassa olevaa teippiä Sveitsin armeijan linkkari -henkisellä tarkkuudella. Ausgezeichnet!

”Perhana, jaksaako tota nyt lähtee enää puhaltaa?”

Hai-Klubin Milla esitteli heittonsa optimaalista jälkisaattoaan. Kerrassaan tyylikästä!

84 esitti mahtavan kehityskaaren turnauksessa nousten alkulohkon nelossijalta aina puolivälieriin asti. Niin hienon, että joukkueen jäsenten suut loksahtelivat satunnaisesti auki omien suoritustensa ansiosta.

Normaali heiton jälkifiilistely vai järjestyksenvalvojalle todistelu siitä, että sisäänpääsyn mahdollistava leima löytyy nyt myös omasta kädestä?
Tampereen Jonen toisen aisaparin heittoformi herättää meissä jokaisessa valelääkärissä kummastusta. Onko ihmiskehon sormien luonnollinen asento tuollainen?

Persmankeli teki kovan tempun ja pelasi itsensä aina semifinaaliin asti. Turnauksen monivivahteisten käänteiden myötä Jani esitti Edvard Munchin Huuto -taideteosta liikkuvan taiteen muodossa.

Lopulta PongiCup VI:n voittajaksi selviytyi Gagi! Suuret onnittelut voittajaparille vakuuttavasta suorituksesta ja pitäkää hyvää huolta pokaalista seuraavaan PongiCupiin asti!